Quinyx WFM Mobile 3.15

Uppdaterad av Johannes Nordman

Möjlighet att lägga in tillgänglighet i våra mobillappar

I denna version har vi implementerat möjligheten för våra användare att lägga in sin egna tillgänglighet i våra mobilappar. Denna funktion kommer i framtiden att ersätta intresseanmälningar och är enbart tillgänglig om den har aktiverats av organisationen du arbetar för, detta göra under "mobil och personalportalbehörigheter" i web.quinyx.com. Du kan hitta all detaljerad information om tillgänglighetsfunktionaliteten här.

Övriga förbättringar

• Bug fixar
  • Prestandaförbättringar