Överför till vanliga frågor om lön

Uppdaterad 19/11/20 av Leigh Hutchens

F: När kommer överföring till lön att finnas tillgänglig i Neo?

A: Funktionen finns tillgängligt under fliken Tid. Här finns även möjlighet att backa en lönetransaktion. Läs mer här.

F: Varför tillämpas ett annan dygnsbryt vid överföring till lön i Neo jämfört med överföring till lön i Classic?

A: Både i Neo och Classic utförs löneåtgärder alltid under en till flera dagar. Men i Classic görs detta gryning till gryning medan det i Neo görs från gryning till arbetsdag.

Anledningen till att detta är annorlunda i Neo är följande:

• I Classic används både dygnsbryt som definieras i fliken Tidregler i enhetsinställningarna och det dygnsbryt som definieras i Övrigt. fliken för enhetens inställningar - beroende på vilken vy du tittar på. För överföring till lön används dygnsbryt definierat under Tidregler i enhetsinställningarna.
  • I Neo används affärsdygnsbryt i alla vyer (och har alltid gjorts) för att skapa konsekvens och minska komplexiteten. För att löner alltid ska matcha det du ser i Neo, tillämpas även affärsdygnsbryt i överföringen till lön.
Läs mer om löneåtgärder här .