Åtkomst till Frontline Portal direkt från Quinyx enhetliga gränssnitt

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Som en del av vår "Allt i ett" vision är vårt mål att möjliggöra för våra användare att komma åt alla Quinyx-funktioner på ett ställe. För att möjliggöra för användare att använda både Quinyx WFM och Frontline Portal-funktionalitet från web.quinyx.com i Quinyx All in one (AIO) plattformen har vi introducerat en ny "Frontline Portal" flik i den övre navigeringsfältet. Användare kan nu se och använda Frontline Portal direkt från web.quinyx.com utan att växla mellan Frontline Portal och web.quinyx.com via knappen "Växla till Frontline Portal". Välj Frontline Portal fliken från den övre navigeringsfältet.

Observera, om du är en FLP-endast klient, dvs du har inte Quinyx WFM aktiverat, kommer du fortfarande att navigera till Frontline Portal via omdirigeringsknappen "Växla till Frontline Portal". Detta skickar användare direkt till en separat sida som endast visar Frontline Portal, med möjligheten att växla tillbaka till Quinyx via knappen "Användarhantering". I framtiden är vårt mål att ta bort denna omdirigeringsmöjlighet för FLP-endast användare.

Var god testa den kombinerade flödet i web.quinyx.com och ge oss feedback om eventuella förbättringar!