Frontline Portal - Radera filer

Uppdaterad av Victor Jespersen

Du kan ta bort de uppladdade filerna från Frontline Portal. I den här artikeln går vi igenom hur du kan ta bort de uppladdade filerna och vem som har rätt att ta bort filerna som laddats upp till Frontline Portal.

Vem kan ta bort uppladdade filer från Frontline Portal?

Användarna som kan ta bort filer är följande:

• Användaren som laddade upp filen.
  • Användare inom samma grupp OCH har en Gatekeeper roll.
  • Användare med admin rollen.

Ta bort en fil

För att ta bort en fil/mapp från Frontline Portal måste du följa dessa enkla 3 steg.

1. Välj ikonen med tre punkter på filen/mappen du vill ta bort.
  1. Välj Radera knappen.
  1. Välj den svarta Radera knappen för att bekräfta åtgärden.