Frontline Portal - Mobil app

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Quinyx Frontline Portal kopplar samman butiksanställda, fälthanterare och huvudkontorsteam. Ledande återförsäljare använder Quinyx Frontline Portal som navet för anställdkommunikation, uppgifthantering, tillkännagivanden, intranät, formulär och arbetsflöde. Quinyx Frontline Portal stöder helt ägda butiker, franchisepartners och sammarbeten. Quinyx Frontline Portal är tillgänglig på alla webbaktiverade enheter.

Användning av appen fungerar bäst när du använder mobilappen, särskilt när du är i en butik. Få viktiga meddelanden, visa uppgifter och tillkännagivanden, ladda upp foton direkt från din telefon och mer.

Så här kommer du igång.

Ladda ner mobilappen

Apple AppStore

Navigera till Quinyx Frontline Portal i Apple Store.

Krav: iOS 13.3.1 och senare

Android Play Store

Navigera till Quinyx Frontline Portal i Google Play Store för att ladda ner appen.

Du kan installera appen på flera enheter.

Krav: Android 8.0 Oreo eller senare

Inställningar

iPhone-inställningar
  • Inställningar > Quinyx Frontline Portal
  • Tillåt alla meddelanden
  • Tillåt behörighet att använda kameran

När får jag push-notiser?

• Nya uppgifter, berättelser, formulär, händelser
  • En mapp har delats med dig
  • Filer har laddats upp till en mapp som har delats med dig
  • Uppgift: Påminnelse
  • Uppgift: Ändringar krävs
  • Uppgift: Godkännande krävs
  • Formulär: En ny inlämning har gjorts på ett formulär där du är inställd som en 'Meddelad användare'
  • Chatt: Du har blivit taggad i en kommentar
  • Chatt: Någon har svarat på en av dina kommentarer