Frontline Portal - Notifikationer

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Push-notiser (rekommenderas!)

Om du har Frontline Portal Mobilappen på din enhet kommer du att få push-notiser för alla viktiga händelser som är relevanta för dig.

Notissymbol

I det övre högra hörnet på din översikt kommer du att se en symbol för notifikationer. Om det finns en siffra ovanför symbolen betyder det att du har några nya notiser att granska.

Notissymbolen uppdateras i realtid; du behöver inte uppdatera skärmen för att se de senaste uppdateringarna.

Du kan använda den här panelen även om du inte har några nya notifikationer som ett annat sätt att navigera till nyligen skedd aktivitet.

Rullgardinsmeny

Genom att klicka på notissymbolen öppnas listan över notifikationer som väntar på din åtgärd:

De nyaste notifikationerna visas överst på listan. Maximalt 50 notifikationer visas. Genom att klicka på en enskild notifikation kommer du att dirigeras till den relaterade posten.

Vilka notifikationer finns det?

Det finns olika typer av notifikationer, och fler läggs till regelbundet i takt med att ny funktionalitet släpps. Nedan är bara några av de typer av notifikationer du kan förvänta dig för närvarande:

• En ny uppgift eller berättelse har skickats till din butik/grupp/användare.
  • En ny blankett är tillgänglig för dig att använda.
  • En uppgiftsinsändning kräver ditt godkännande.
  • En av dina uppgiftsinsändningar har godkänts.
  • En av dina uppgiftsinsändningar har avvisats.
  • Du har fått en påminnelse om en uppgift.
  • Någon har kommenterat en av dina uppgifter/blankettinsändningar.
  • Du har blivit taggad i en kommentar på en berättelse/blankettinsändning.
  • Någon har svarat på din kommentar till en berättelse.
  • Det finns en ny blankettinsändning för en blankett där du har ställts in för att få aviseringar.
  • En uppgift har blivit avbruten.