Allt-i-ett-inloggning för användare av endast Frontline Portal

Uppdaterad av Daniel Sjögren

För användare på Quinyx Allt-i-ett-plattformen som endast Använder Frontline Portal och inte Workforce Management (WFM), är inloggningsprocessen följande.

1. Användaren loggar in Quinyx här som vanligt:
  1. Användaren kommer att omdirigeras direkt till Frontline Portal hemsidan:
  1. Användare med behörighet att hantera användare kan navigera till Quinyx WFM via Inställningar > Användarhantering.

Följande användarhanteringsbehörigheter måste göras tillgängliga i Quinyx Manager Portal > Kontoinställningar > Rollhantering > [välj roll] > Redigera roll:

• Skrivrättigheter för Personer-huvudbehörigheten
  • Skrivrättigheter till minst en av underbehörigheterna för Personer
  1. Användaren kommer sedan att dirigeras till Personer-fliken i Quinyx WFM.
  1. Här kan de uppdatera användaruppgifter, dvs en användares namn, e-postadress, lösenord etc. Detta görs genom att välja användaren vars uppgifter de vill ändra, uppdatera deras information och sedan välja Spara.
  1. För att navigera tillbaka till Frontline Portal måste användaren välja Profil > Byt till Frontline Portal.
  1. Klart!