Frontline Portal - Skapa evenemang

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Du kan skapa evenemang i Frontline Portal. Evengemang kan vara till hjälp om du till exempel kör en tidsbegränsad kampanj, som Black Friday eller Cyber Mondays. På samma sätt kan du använda evenemang inom din organisation för att schemalägga saker som strategisessioner för visuell marknadsföring inför ett evenemang som Black Friday till exempel.

Snabbt skapande av evenemang

För att snabbt skapa ett evenemang kan du:

1. Växla till Kalender-vyn i den resursvy du för närvarande befinner dig i.

1. Välj en tid och datum i kalendern för att skapa ditt evenemang. När tid och datum har valts kan du fylla i evenemangsdetaljer som namn, publik, kategori och taggar.

Förutom Kalendervyn kan du också klicka på plus (+) ikonen längst upp till vänster från vilken vy som helst och skapa evenemang på det sättet.