Frontline Portal - Hämtning av flera filer

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Om du vill ladda ner flera filer samtidigt kan du enkelt göra det genom att följa instruktionerna nedan.

Ladda ner flera filer i en mapp

Gå till Filer-fliken från startsidan. Välj mappen eller mapparna som innehåller filen eller filerna du vill ladda ner.

Du kan välja flera filer för nedladdning från separata mappar också. T.ex. kan du gå till Mapp A och välja några filer och sedan gå till Mapp B, välja några filer och ladda ner.

Om du redan vet att du vill ladda ner alla filer i en mapp, klicka helt enkelt på ellipsen (tre punkter) på mappen och välj Ladda ner.

Läs mer om hur du laddar ner enskilda filer här.