Frontline Portal - Aviseringar

Uppdaterad av Daniel Sjögren

I Frontline Portal kan du meddela andra om ändringar som gjorts i resurser och om de behöver vidta några åtgärder för skapade objekt.

Hur använder man aviseringsfunktionen?

1. Innehållsskapare (användare i samma grupp som en användare som skapade innehållet) kan gå till vilken resurs som helst (fil, mapp, berättelse, uppgift osv.) och meddela andra i samma grupp genom att trycka på ellipsmenyn (tre punkter).
  2. Detta skickar en notifiering till alla mottagare av resursen.
  3. Du kan valfritt lägga till ett meddelande här också (t.ex. glöm inte bort denna kommande uppgift, vi har lagt till viktig information i denna mapp osv.)