Frontline Portal - Hantering av uppgiftsvisibilitet med rolltypsfilter.

Uppdaterad av Victor Jespersen

Rolltypsvisningsfiltret gör det möjligt för chefer att kontrollera uppgiftsvisningen genom att begränsa vilka roller som kan se uppgifter som tilldelats specifika grupper eller butiker, vilket minskar onödig information för anställda. Det kan tillämpas på en importerad lista över butiker, och flera roller kan väljas för uppgiftsvisning. När uppgifterna skickas kommer de att visas i den valda rollens översikt och kan vidarebefordras eller slutföras vid behov.

Rolltypsvisningsfilter

Du kan nu ytterligare begränsa visningen av uppgifter som distribueras efter grupp/grupp typ till specifika roller.

Denna funktion:

• Tillåter chefer att hantera distributionen av uppgifter inom sina butiker.
  • Minskar informationen för butiksmedarbetare/anställda så att de endast ser sina uppgifter.
  • Kan tillämpas på en importerad butiklista, dvs. importera en lista över butiker och begränsa visningen efter roll.

Du kan använda dessa steg för att använda det uppdaterade visningsfiltret:

1. Skapa en ny uppgift.
  1. Välj målgruppen med hjälp av en av grupptyp urvalsmetoderna.
Du kan också använda en importerad lista.
  1. Välj målgrupp t.ex. butiker.
  1. Bekräfta mottagare.
  1. Välj roller med hjälp av den nya rolltypens synlighetsfilter (t.ex. Butikschef).
Du kan välja flera roller.
  1. Valda roller kommer att visas i fältet och en sammanfattande uttalande kommer att visas i avsnittet Slutkontroller . Om du är nöjd med ditt val, ställ in målgruppen.
  1. Skicka uppgift.
  1. Skickad uppgift kommer att vara synlig i din översikt, skickad, och alla samlingar.
  1. Vald roll (t.ex. Butikschef) kommer att få uppgiften. Den kommer att vara synlig i deras översikt, att tilldelas, och alla samlingar.
  1. Vald roll (t.ex. Butikschef) kan sedan välja att vidarebefordra uppgiften.
  1. Vidarebefordrad uppgift är sedan synlig i vidarebefordrarens översikt och alla samlingar.
  1. Mottagaren tar emot vidarebefordrad uppgift. Den kommer att vara synlig i deras översikt, tilldelad till mig, och alla samlingar.
  1. Mottagaren kan sedan slutföra uppgiften.