Anställd e-post är inte unik

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Från och med Version 186 har vi tagit bort kravet att e-postadresser måste vara unika över kunderna. Det innebär att flera användarkonton kan ha samma e-postadress. Inom en kund, Quinyx upprätthåller fortfarande unikhet.

• Alla olika inloggningsalternativ/leverantörer stödjer detta, vilket innebär att kunder som använder SSO via konfiguration i sin identitetsleverantör kan ge åtkomst till flera kundkonton i Quinyx.
  • Användare med endast ett konto kopplat till e-posten kommer inte att märka några förändringar.
  • Om en användare loggar in med en e-postadress kopplad till mer än ett användarkonto, kommer ett verifieringsmeddelande att presenteras och en e-post med en verifieringslänk kommer att skickas till användaren.
  • När e-postadressen är verifierad, kommer en lista över kundkonton att visas. Användaren kan endast välja ett kundkonto åt gången.

Användningsfall

Sarah arbetar för två olika företag som båda använder Quinyx för arbetskraftshantering. Hon kan använda samma e-postadress för att logga in på båda kontona. När hon loggar in, uppmanar Quinyx henne att verifiera sin e-post och tillåter henne sedan att välja vilket företagskonto hon vill få åtkomst till. Detta gör det enklare för Sarah att hantera sitt arbete med båda arbetsgivarna genom att använda en enda e-postadress.