Frontline Portal - Ordlista

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Vi har sammanställt en ordlista för att hjälpa dig att förstå Frontline Portal-terminologi.

Term

Betydelse

Chatt

Användare kan använda Chattområdet inom en berättelse eller uppgift för att diskutera ämnen med kollegor, andra butiker, fälthandledare och HQ-team.

Engagemangsstatistik

Här kan du se unika öppningar och totala öppningar för en berättelse för att få insikt i hur berättelsen når publiken.

Händelse

Du kan skapa händelser för information som inte är en stor kommunikation eller en åtgärdsbar punkt.

Mapp

Mappar är en samling av resurser som användare behöver på samma plats.

Formulär

Du kan skapa ett formulär som en del av en uppgift, och Frontline Portal erbjuder också möjligheten för användare att skicka in formulär utan att behöva ta emot en uppgift först. Formulär används ofta för allmänna förfrågningar eller på grund av att något har hänt i butiken (rapportering av olyckor osv.).

Möjliggör för butiker att fylla i mallar och skicka in dem så att de tas emot av rätt part med all den information som krävs för att behandla dem.

Formulärbibliotek

HQ/Fälthandledare kan använda formulärbiblioteket för att se inlämningar från de butiker de övervakar. Butiks-användare använder formulärbiblioteket för att komma åt de formulär de behöver använda och skicka in.

Kan skapa för att samla in data från fältet och enkelt exportera och analysera data för att sammanställa resultat.

Hem

Hemsidan är där du kan se och komma åt Stories, Uppgifter, Filer, Formulär, Formulärinskickningar och Länkar.

Språk

Frontline Portal erbjuds på engelska (UK), förenklad kinesiska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, norska, spanska och svenska.

Meddelanden

Meddelandeklockan längst upp till höger på sidan indikerar när du har objekt att granska. När du ser en röd prick betyder det att du har nya meddelanden. Klicka på klockan för att se en övergripande översikt över meddelandet.

Profil

Du kan ställa in din profil så att ditt konto är specifikt för dig. Profilsidan låter dig lägga till en profilbild (avatar) och ställa in hur ditt namn visas.

Stories

Stories ger användare en tydlig bild av saker de behöver veta.

Stories är kommunikationer som ger liv åt information och låter anställda vara en del av ett varumärke, inte bara en individuell butik.

Stories-flöde

Du kan enkelt se ditt stories-flöde för att se vad som har delats med din butik/grupp och det kommer att finnas kvar i stories-flödet även efter att du eller andra användare i din butik/grupp har läst dem. Detta innebär att du alltid har en enkel referens till allt fantastiskt innehåll som har delats med dig.

Uppgifter

Uppgifter är åtgärder som ger användarna en tydlig översikt över saker de behöver göra.

Uppgiftsöversikt

Uppgiftsöversikt är där aktiva uppgifter i min butik, grupp eller uppgifter som skickats direkt till mig visas.

Mall

Mallar snabbar upp processen att generera liknande kommunikationer. De är också ett bra sätt för användare i samma grupp att samarbeta om innehåll. Mallar skapas genom att skapa en uppgift eller tillkännagivande på vanligt sätt.

Visa detaljer

Här kan du se vilka användare som har påbörjat, inte påbörjat eller slutfört en uppgift.

Visa uppladdningar

Här kan du se uppladdningar från alla användare som har skickat in bilder för granskning eller övervägande.