Frontline Portal - Glömt lösenord

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Alla gör det! Det finns så många lösenord att komma ihåg nuförtiden, de är väldigt lätta att glömma. Eller så kanske är du ny på plattformen och ställer in ditt lösenord för första gången. Oavsett vilket behöver du inte be din administratör om hjälp; vi har en lättanvänd funktion direkt på inloggningsskärmen.

I botten av inloggningspanelen finns en Glömt lösenord? länk. Klicka på den här för att visa en skärm som ber om din e-postadress. Detta är e-postadressen som är kopplad till ditt konto.

Du kommer sedan att få ett e-postmeddelande från plattformen inom de närmaste 5-10 minuterna. Kom ihåg att kontrollera din skräppostmapp om du inte har fått ett e-postmeddelande från systemet tidigare.

Klicka på länken Du kan återställa ditt lösenord här i e-postmeddelandet.

Skapa ett nytt lösenord och se till att du följer de råd om lösenordspolicy som visas. (Råden kan skilja sig från informationen ovan), och ange sedan lösenordet igen för att bekräfta det. Klicka sedan på enter.