Komma igång med QClock

Uppdaterad av Victor Jespersen

Vad är QClock?

QClock är Quinyx's nya, moderna produkt för tidsregistrering. QClock kommer att stödja alla dina organisations behov avseende anställdas in och utstämpling.

Till att börja med kommer vi att stödja de mest grundläggande funktionerna som behövs för dagligt arbete. Såsom in och utstämpling samt in och utstämpling för raster. Och sedan under de kommande månaderna kommer vi att fortsätta att lägga till fler funktioner såsom in och utstämpling på uppgifter, frånvaro, övertid, m.m.

Komma igång

QClock är en modul som behöver aktiveras innan din organisation kan börja använda den. Om din organisation använder Webpunch för tidsregistrering är du fri att också aktivera QClock och prova det. För att få det aktiverat kan du kontakta vårt supportteam och de kommer att hjälpa dig.

När QClock modulen har aktiverats kommer du att se en ny QClock meny under Kontoinställningar.

Observera att endast registrerade supportkontakter kan kontakta vårt supportteam. Läs mer om det här.