Frontline Portal - Se och engagera dig med Berättelser

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Gå till Berättelser-landningssidan för att se alla befintliga berättelser du vill delta i.

Klicka på ett berättelsekort för att se mer detaljerad information om en specifik berättelse, såsom beskrivningar, taggar, utskickningsdatum/tid, läsning och engagemang etc.

Läsning och engagemang

För att se läsning och engagemang på en berättelse, klicka på knappen Visa engagemangsstatistik längst ner i den detaljerade berättelsevyn.

Detta visar dig vilka som har läst och engagerat sig i din berättelse.

Läsning och engagemang - skillnad i användarroller

Beroende på den användarroll du har i din konfiguration kan funktionaliteten för läsning eller engagemang vara olika.

Exempel:

• HQ-användare: En HQ-användare kan se publiken läsning och engagemang på en berättelse, klicka på knappen Visa engagemangsstatistik längst ner i den detaljerade berättelsevyn.
  • Butiksanvändare: En butiksanvändare kan se läsning och engagemang från sin butik på en berättelse, klicka på knappen Visa engagemangsstatistik längst ner i den detaljerade berättelsevyn.