Frontline Portal - Länka resurser

Uppdaterad av Victor Jespersen

Hyperlänkar

I beskrivningen av en uppgift eller berättelse kan du skapa en hyperlänk för att länka samman olika resurser. För att skapa en hyperlänk kan du använda följande steg:

1. Skapa en ny uppgift eller berättelse.
  2. Välj textfältet under beskrivningen.
  3. Skriv en text.
  4. Markera texten du vill göra till en hyperlänk med din mus eller tangentbord.
  5. Välj Hypertäxt ikonen.
  6. Klistra in URL:en till den resurs som du vill att texten ska omdirigera användarna till.
  7. Välj Bekräfta.

Widgets

Du kan använda widgets när du skapar en berättelse för att bifoga resurser som finns i Frontline Portal. Du kan klicka här för att läsa mer om hur widgets fungerar och hur du skapar en widget i din berättelse.