Frontline Portal - Skicka Påminnelser

Uppdaterad av Daniel Sjögren

Påminnelser kan skickas för alla uppgifter för att påminna mottagarna att vidta åtgärder. Påminnelser utlöser e-postmeddelanden samt meddelanden inom själva applikationen.

Om du använder 'Frontline Portal Mobile App' - 'Frontline Portal Mobilapp', kommer du att få push-meddelanden för alla viktiga händelser (t.ex. mottagen uppgift, godkännande krävs)

Påminn alla

Öppna en uppgift som redan har skickats.

Öppna uppgiftsmenyn (tre punkter) i det nedre högra hörnet och välj Påminn alla.

Lägg till ett ytterligare meddelande om det behövs och klicka på Skicka.

Individuella påminnelser

För att påminna en specifik butik, klicka på distriktet som butiken tillhör. T.ex. Öst > Butik 11 och välj kuvertikonen.

Lägg till ett ytterligare meddelande om det behövs och klicka på Skicka.