Frontline Portal - Visning av svar på frågor

Uppdaterad av Leigh Hutchens

Innan du fortsätter bör du ta en titt på artikeln Granskar uppgiftsförlopp.

Du kan se alla butiks/mottagares svar på frågor eller så kan du se varje svar en i taget.

Visa enskilda svar

Från Launchpad, när en uppgift har skickats in, kommer du att se en röd prick i det övre högra hörnet av uppgiften samt ha den nya notifikationen inom klockan i det övre högra hörnet.

Du kommer att se en lista över alla butiker som fick frågorna. För att se besvarade frågor, klicka på det lämpliga namnet eller butiken med en grön stapel på vänster sida som indikerar att den är klar.

Skrolla till botten av mottagarens uppgift för att se deras svar på alla frågor.

Visa alla svar

För att se alla svar från alla mottagare kan du när som helst exportera en uppdelning till Excel. Denna möjlighet finns tillgänglig från menyn längst ned till höger på sidan.