Vanliga frågor om helgdagar

Uppdaterad av Leigh Hutchens

F: Hur fungerar Quinyx helgdag

S: Globala helgdagar är fortfarande konfigurerade i klassisk version. De fungerar på samma sätt i Quinyx vad gäller regler och varningar. Helgdagar beaktas också när grundscheman rullas ut. De är rödmarkerade i schema .

F: Kommer det att finnas en motsvarighet till "Punch med matchande fast schema " skift Quinyx helgdag

S: På grund av extremt låg användning kommer vi inte att bygga stöd för denna typ av helgdag .

Läs mer om helgdagar .