Integrationer

Uppdaterad 4 months ago av Leigh Hutchens

Användare med rollen som Account Manager eller högre är de enda användare som kan åsidosätta eventuella integrationslåsningar. Fält visas inte låsta för dessa användare.

Det är möjligt att låsa vissa fält som har data skickade till dem eller hämtade från dem i syfte att integrera. Du kanske vill låsa dessa fält så att data är synliga Quinyx användare men inte kan redigeras.

Kan du låsa fält som används i:

  • Anställda detaljer
  • Anställda avtal

Anställda detaljer

För att konfigurera anställd information, navigera till Kontoinställningar > Integreringar > Anställda detaljer . Klicka på den kategori av fält du vill låsa för anställd information.

Under Anställdsdetaljer kan du se fältnamnet till vänster, du kan växla mellan låsning eller upplåsning per fält i mitten, och du kan utföra en batchlåsning/upplåsning under Markera alla > Lås alla / Lås upp alla .

Om du har låst ett fält förblir det synligt för alla användare, men de kommer inte att kunna redigera det.

Det finns en behörighet att inaktivera knappen Lägg till på fliken Personer för er som föredrar att ert skapande av anställda begränsas till deras integrationsinställningar.
Läs mer om anställd detaljer här.

Anställda avtal

För att konfigurera anställd detaljer, navigera till Kontoinställningar > Integrationer > avtal s . Klicka på den kategori av fält du vill låsa för anställd avtal.

Under Anställdsdetaljer kan du se fältnamnet till vänster, du kan växla mellan låsning eller upplåsning per fält i mitten, och du kan utföra en batchlåsning/upplåsning under Markera alla > Lås alla / Lås upp alla .

Om du har låst ett fält förblir det synligt för alla användare, men de kommer inte att kunna redigera det.

Läs mer om anställningsavtal här.


Fick du hjälp?