Integrationer

Uppdaterad 3 months ago av Leigh Hutchens

Det är möjligt att låsa vissa fält som har data skickade till dem eller hämtade från dem i syfte att integrera. Du kanske vill låsa dessa fält så att data är synliga för Quinyx-användare men inte kan redigeras.

Du kan låsa fält som används i:

• Anställda detaljer
  • Anställda avtal

För att konfigurera detta, navigera till Kontoinställningar > Integrationer:

Klicka på den kategori av fält som du vill låsa för personaluppgifter och anställdsavtal.

Här kan du se fältnamnet till vänster, du kan växla mellan låsning eller upplåsning per fält i mitten, och du kan utföra en batchlåsning/upplåsning under fältet Välj alla:

Om du har låst ett fält förblir det synligt för alla användare, men de kommer inte att kunna redigera det.

Användare med rollen som Account Manager eller högre är de enda användare som kan åsidosätta eventuella integrationslåsningar. Fält visas inte låsta för dessa användare.