Lägg till stämpling

Uppdaterad 2/3/21 av Leigh Hutchens

Lägg till en stämpling

Du kan lägga till stämplingar i Neo genom att välja Lägg till> Stämpling i schemavyn.

Börja med att välja anställd och datum, därefter kan du ansluta stämplingen till ett skift.

Obligatoriska fält anges med en asterisk *.

Du kan också skapa en öppen stämpling, till exempel om en anställd har glömt att stämpla in och har ett pågående skift kan du lägga till stämplingen under det pågående skiftet så att den anställde kan stämpla ut när skiftet slutar.

Lägg till en stämpling till en uppgift

Du kan ansluta stämplingar till uppgifter.

Hur:

1. I schemavyn klickar du på Lägg till> Stämpling:
  1. I panelen Lägg till stansning klickar du på den anställde som du vill lägga till en stämpling för.
  2. Välj datum och tid.
  3. Välj den uppgift som du vill lägga till stämplingen under Skift. Uppgifter är indragna i rullgardinsmenyn Skift:
  1. Ställ in alla andra parametrar som du vill associera med stämplingen, som att kräva attest och / eller chefsattest, kostnadsställe, projekt etc.
  1. Klicka på Spara.
  2. Nu kommer stämplingen på uppgiften att synas i schemavyn:
Observera att du kan lägga till stämplingar till enskilda uppgifter i det skiftet:

Dela stämpling på uppgifter

Förutsättning : Den här funktionen fungerar bara om en specifik kombination av avtalet är aktiverat.
  • Tid> "Stämpla in och ut ej raster".
  • Tid> "Tillåt stämpling av uppgifter".
  • Mobilt stämplingsflöde> "Dela stämpling på uppgifter".

Om en anställd är planerad att arbeta, men av någon anledning inte kan stämpla på sina uppgifter under dagen, kan chefen göra detta i Neo:

• Klicka på stämpling saknas under skiftet:
  • Stämpling läggs till baserat på den schemalagda tiden på skiftet och uppgifterna. Till exempel:
    • 10: 00-11: 00 - Stämpling på moderskiftet.
    • 11: 00-14: 00 - Stämpling på uppgift 1.
    • 15: 00-17: 00 - Stämpling på uppgift 2.
    • 17: 00-19: 00 - Stämpling på moderskiftet.