Lägg till, redigera och använd etiketter för dina samarbetsgrupper.

Uppdaterad av Victor Jespersen

Arbeta med etiketter i din samarbetsgrupp

När du konfigurerar en samarbetsgrupp måste du också associera en etikett till varje nivå av din samarbetsgrupphierarki.

Dessa etiketter är motsvarigheten till Grupp typ etikett i Frontline portal standalone. Detta gör att du kan dela innehåll i Frontline portal AIO plattformen följande den hierarkiska struktur du har skapat eller till specifika grupp typer, t.ex. grupp typ/etikett = butik.

Exempel: Under Samarbetsgrupper har du skapat följande hierarki:

1. Träd 1
    1. Gren A
    2. Gren B (Etikett = Fågelbo)
    3. Gren C
      1. Babygren D
      2. Babygren E (Etikett = Fågelbo)

Genom den mer traditionella distributionsmodellen kan du välja vilken grupp som helst. Oavsett om du delar en uppgift, berättelse, eller vad som helst, kommer det innehållet att distribueras till den gruppen och grenarna nedanför den enligt de traditionella hierarkireglerna.

Men genom att associera etiketten "Fågelbo", med den har du nu ett ytterligare alternativ. Om du vill distribuera innehåll över hierarkin när du delar innehållet kan du välja Etikett = Fågelbo, och innehållet kommer att delas med varje grupp med den etiketten istället för att vara begränsat till grupperna inom en individuell hierarki.

Så, i grund och botten möjliggör att lägga till en etikett för varje samarbetsgrupp inom en hierarki att användare av All-in-one plattformen delar innehåll på ett ytterligare sätt. Det vill säga, du kan välja gruppen du vill dela det med, eller, tack vare etiketter, kan du också distribuera innehåll ämnesvis över de hierarkier du har skapat.

Hur du konfigurerar etiketter

Konfigurering av etiketter är en tvåstegsprocess:

1. Först måste du skapa en lista över tillgängliga etiketter.
  2. Sedan, när du konfigurerar samarbetsgrupperna kan du välja från listan över tillgängliga etiketter.

När du distribuerar innehåll kan slutanvändaren välja från denna lista över tillgängliga etiketter under Grupp typ etikett drop-down menyn.

Skapa en lista över tillgängliga etiketter

Först, under Kontoinställningar > Inställningar för Frontline Portal> Etiketthantering, måste du skapa listan över etiketter som du vill ha tillgängliga när du konfigurerar samarbetsgrupperna.

1. Gå till Inställningar för Frontline Portal > Etiketthantering.
    Du kan hantera befintliga etiketter eller välja Lägg till ny knappen för att skapa nya etiketter.
  2. Därefter väljer du Lägg till ny för att lägga till en ny etikett.
Du kan endast ta bort en etikett från denna skärm om den inte är associerad med aktiva grupper.

Associera en etikett till dina samarbetsgrupper

När etiketterna har skapats kan du associera en etikett till varje grupp genom att navigera till Kontoinställningar > Inställningar för Frontline Portal > Samarbetsgrupper.

En etikett väljs vid skapandet av en samarbetsgrupp och kan redigeras på vilken befintlig grupp som helst i sidopanelen.

Etiketten är ett obligatoriskt fält, och varje samarbetsgrupp måste ha en etikett.